maandag, 27 februari 2017 10:26

Eetcafé Tante Sjaan in Wijkcentrum Oost

Schiedam - Nieuw in wijkcentrum Oost: iedere eerste zondag van de maand is er ‘s middags eetcafé voor de buurtbewoners -jong & oud, alleenstaanden of voor degenen die gewoon op zoek zijn naar nieuwe contacten en wat gezelligheid.

Het wijkcentrum wordt maandelijks “omgetoverd” voor een gezellige spelletjesmiddag ( kaartje leggen, sjoelbakken, ganzenborden of gewoon een potje Mens Erger je Niet) en afgesloten met een warme Hollandse hap.
Deelnemers zijn deze dag welkom om 16:00 uur voor een drankje, waarna zij om 17:30 uur aan tafel kunnen voor het diner. De bijeenkomst duurt tot circa 19:00 uur. Het eetcafé vindt plaats op de volgende data: 5 maart, 2 april, 7 mei, 4 juni, 2 juli, 3 september.
Kosten? € 2,50 per keer, inclusief 1 x consumptie.

Aanmelden en Informatie:
Om aan het eetcafé deel te nemen moet men zich van tevoren in Wijkcentrum Oost bij de balie
aanmelden. Dat kan tot uiterlijk vrijdag 15:00 uur, voorafgaand aan het Eetcafé. Eventuele dieetwensen kunt u dan ook melden.
Zonder de waardevolle en trouwe groep van -nu- 4 vrijwilligers zou deze activiteit niet mogelijk zijn. Om continuïteit te waarborgen zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die mee willen koken. U kunt zich altijd bij een van de vrijwilligers hiervoor opgeven.
Info via mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Organisatie
Eetcafé Tante Sjaan is een DOCK-activiteit ondersteund door de gemeente Schiedam in het kader van het project “Schiedammers Maken!!!” Bewoners geven hieraan uitvoering.

Eetcafé Tante Sjaan in Wijkcentrum Oost

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws