vrijdag, 02 december 2016 12:19

Eindejaarsbazaar in de Nieuwe Passage Schiedam

Schiedam - Chris Coppens organiseert een eindejaarsbazaar in het winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam. Zelf noemt hij het 'een uitgelezen moment om in de laatste twee weken van het jaar, bedrijven, organisaties, instanties, verenigingen en/of producten extra onder de aandacht te brengen.'  

Chris zet het breed op: ook particulieren die iets aan de man willen brengen komen hiervoor in aanmerking. Deze eindejaarsbazaar is tijdens winkeltijden geopend van vrijdag 16 tot en met zaterdag 24 december en dinsdag 27 december tot en met zaterdag 31 december 2016.

Men kan zelf aangeven wanneer men in deze periode gebruik gaat maken van een stand. Volgens de statistieken worden de meeste kerstinkopen in de laatste week voor de kerst gekocht. Tussen Kerstmis en Oudjaar zijn veel mensen vrij en wordt er veel gewinkeld. In deze periode komen in de Nieuwe Passage ongeveer 15.000 tot 20.000 bezoekers. In de winkelruimte van v/h Miss Etam komen afscheidingen zodat daarmee stands worden gemaakt van 3 x4 mtr. - 6x 4 mtr. en 9x4 mtr. zodat iedere standhouder een eigen afgeschermde ruimte heeft.

Voor nadere informatie en reservering kunt u contact opnemen met Chris Coppens, mobiel 06 -2005 2006 of stuur een e mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eindejaarsbazaar in de Nieuwe Passage Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws