maandag, 17 oktober 2016 14:26

Email storing bij Caiway houdt al dagen aan

Schiedam - Gek worden ze er van, de klanten van Caiway kunnen maar geen emails ontvangen en versturen. Volgens berichten op social media zijn er klachten uit Schiedam, Maassluis, Uithoorn, Naaldwijk, Wateringen, IJsselstein, Almelo, Den Haag, Aalsmeer en Malden. Maar niet iedereen heeft er in dezelfde mate last van.

Volgens Cees Kroone zijn de meeste problemen met: Internet (83%), TV (27%) en algehele storing (9%). Caiway zelf meldt op de klantenservicepagina dat klanten met een @caiway.nl en @kabelfoon.nl emailadres al sinds donderdag problemen ervaren met het ontvangen van e-mailberichten. De storing was vrijdagavond verholpen. 'Echter, is er een nieuw probleem ontstaan waardoor de aflevering van e-mailberichten nog steeds moeizaam verloopt'. De exacte oorzaak hiervan is bij Caiway nog niet bekend. 'Samen met onze leverancier wordt er hard gewerkt aan een oplossing.'

'Op dit moment worden e-mailberichten op een gecontroleerde manier afgeleverd. Voor u betekent dat het binnenhalen van berichten veel trager gaat of dat u tijdelijk geen verbinding kunt maken met de server. We adviseren u om het dan een half uur later weer te proberen. Wij benadrukken dat er geen e-mailberichten verloren gaan.' schrijft Caiway.

Klanten zijn boos dat Caiway in het weekend niet bereikbaar was.

Email storing bij Caiway houdt al dagen aan

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws