dinsdag, 26 mei 2015 07:27

Enorme pak op de broek cricketers Hermes DVS

waterwegsport

De cricketers van Hermes DVS staan na de ruime overwinning op stadsgenoot Excelsior '20 weer met beide benen op de grond. Er werd met zeer ruime cijfers verloren van regerend landskampioen Quick Haag.Opnieuw werd de toss verloren en Quick Haag koos ervoor eerst te batten. Vanaf het begin van de wedstrijd liepen de Harga-bewoners achter de feiten aan, ongedisciplineerd bowlen en fielden werd genadeloos afgestraft. Topscoorder aan Haagse kant was international Wesley Barresi met 107 runs en werd bijgestaan door snelle runs van James Gruijters (63), broer Tim Gruijters (32) en Jeroen Brand (33). Ondanks het matige wicket waar op werd gespeeld, mocht Hermes DVS nog opgelucht zijn dat het totaal van 306 uit 50 overs niet hoger was uitgevallen.

Na de lunch kon de start niet dramatischer beginnen voor de lichtblauwen. Nog zonder een run op het scorebord zaten er al twee batsmen aan de kant. Na 14.3 overs zaten alle batmen aan de kant voor het historisch lage totaal van 34 runs. Alleen Harro Seelaar haalde nog dubbele cijfers (11). De grote man aan de kant van Quick was speler coach Steve Smith met 8 wickets (8/14/7.3) en aan de andere kant bowlde ook Henk-Jan Mol zeer verdienstelijk (2/14/7). Het was een dag om snel te vergeten voor de Schiedammers.

Aanstaande zaterdag 30 mei staat de volgende regio-derby te wachten uit bij het Rotterdamse VOC. VOC staat na haar eerste nederlaag tegen ACC op de tweede plek. Aanvang van de wedstrijd is 11.00 uur.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws