maandag, 15 mei 2017 19:22

Enthousiaste artiesten en bijzondere verhalen gezocht voor Typisch Nieuwland

Schiedam - De cultuurscouts van Schiedam zijn op zoek naar toneelspelers, zangers, dansers en verhalenvertellers uit Nieuwland voor een voorstelling waarin de (verborgen) talenten van Nieuwland centraal staan; de plaatselijke operazangeres, de dansende meisjes uit de buurt en de buurman met
zijn grappige verhalen.

Deel je talent of deel je verhaal, kies voor de schijnwerpers of een plek achter de schermen. Werk samen met buurtbewoners aan een voorstelling die laat zien wat typisch Nieuwland is. Veel of weinig theaterervaring, iedereen is welkom om mee te doen.

De voorstelling gaat op vrijdagavond 15 september 2017 in première in de theatertent van het Nieuwlandfestival en is op 29 september 2017 te zien in het Wennekerpand.

Lijkt het je leuk om mee te doen?
Kom dan naar de informatieavond op 26 mei op het kantoor van Stichting Mooi Werk. Wil je meer informatie en/of je aanmelden voor de informatieavond? Meld je dan aan bij cultuurscout Bob van der Lugt, 06 – 24 53 45 98, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan ook contact op met Bob.

Enthousiaste artiesten en bijzondere verhalen gezocht voor Typisch Nieuwland

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws