vrijdag, 20 maart 2015 13:39

Entree Maassluis krijgt facelift

In opdracht van de gemeente Maassluis voert BAM Infra Regio West Wegen de reconstructie van Laan 1940-1945 uit. Het traject van het pompstation bij de afrit 7 aan de A20 tot en met het kruispunt Julianalaan/Zuiddijk krijgt een opknapbeurt.

De weg is erg slecht en toe aan vervanging. Tegelijkertijd wordt de veiligheid en uitstraling verbeterd. Deze entree van Maassluis wordt een 'groene' stadsboulevard met een betere doorstroming.

Winkelcentrum Palet doorlopend bereikbaar

Winkelcentrum Palet blijft, al dan niet met omleidingen, doorlopend voor al het verkeer bereikbaar.

125 bomen terug

De voorbereidingen voor de reconstructie zijn vorige week gestart met het rooien van 81 bomen om plaats te maken voor twee rotondes en de nieuwe ligging van de rijbanen en middenberm ten opzichte van de huidige situatie. In totaal komen hiervoor straks circa 125 bomen terug.

Werkzaamheden tot eind juni 2015

Het daadwerkelijke werk aan de weg start op dinsdag 7 april en duurt tot eind juni 2015. Een volledig overzicht van de verschillende fases vindt u op de website: www.maassluis.nl/laan40-45.

Actuele informatie

Gedurende de periode van elf weken dat aan de weg wordt gewerkt, houden wij u optimaal op de hoogte over bijvoorbeeld de werkzaamheden, de start van een nieuwe fase, een gewijzigde situatie en tijdelijke omleidingen. De actuele informatie vindt u:
- via de webpagina: www.maassluis.nl/laan40-45.
- in onze digitale nieuwsbrief. U kunt zich hierop abonneren via deze link: http://eepurl.com/bgKuyz.
- door het Twitter-account @BAMln40_45Mssl te volgen.
- op de gratis app Laan 40-45. Deze is geschikt voor Apple en Android en vanaf 24 maart 2015 te downloaden op uw smartphone.

Informatiebijeenkomst

Voor bewoners, ondernemers en instellingen langs Laan 1940-1945 en andere belangstellenden wordt een inloopbijeenkomst gehouden op dinsdag 24 maart 2015 van 17.00 tot 19.00 uur in de Ridderhof. U kunt tijdens deze bijeenkomst vrij binnenlopen en onder meer tekeningen van de uit te voeren werkzaamheden en de faseringen bekijken.

Aanmelden

Ook kunt u kennismaken met het projectteam van BAM Infra en de gemeente of u laten informeren over de werkzaamheden, verkeersmaatregelen en alle andere zaken. Vragen zijn welkom. BAM Infra en de gemeente Maassluis ontvangen graag vooraf uw aanmelding via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contactmogelijkheden

Tijdens het werk zijn er diverse contactmogelijkheden met BAM, onder meer via:

- e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- telefoonnummer 06-52 44 74 25 (op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur)
- het inloopspreekuur op donderdag (uitgezonderd feestdagen) tussen 15.00 en 18.00 uur (locatie nader te bepalen).

Doorgang blijft doorlopend open

BAM werkt de komende periode aan de weg om de omgeving en de veiligheid te verbeteren. De doorgang op deze route blijft doorlopend open, mogelijk met een beperktere doorstroming dan gebruikelijk. Houd dan ook rekening met de werkzaamheden en omleidingen naar de aanliggende wijken.

Begrip

BAM Infra en de gemeente Maassluis realiseren zich dat dit overlast veroorzaakt, maar geprobeerd wordt deze overlast zo beperkt mogelijk te houden. Alvast bedankt voor uw begrip. De werkers aan de weg vertrouwen op een fijne samenwerking.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws