zondag, 27 december 2015 11:33

Er komt weer een heel fout feest aan

Na een succesvolle eerste editie van Het Foutste Feest Schiedam komt er weer een nieuwe aan. Op zaterdag 20 februari 2016 wordt de Foyer omgebouwd tot een Foute Feest locatie. En omdat De Wannebiezz ook wel weer eens een keertje FOUT willen zijn zullen zij er deze keer bij zijn. Aansluitend na een FOUT optreden van De Wannebiezz zullen de dj’s van Q-Music Foute Party helemaal los gaan met de Foutste nummers van de Q-Music Foute Top 500.

De organisatie van Het Foutste Feest Schiedam staat garant voor een heerlijke avond uit en waar niets te gek zult zijn. De bezoekers zullen bij aankomst eerst als sterren op de foto worden genomen. En na het beroemde foute welkomstdrankje is het party time!

Om 20:15 uur zullen De Wannebiezz volledig los gaan met hun bijzondere nummers. Nummers als ‘Goedemorgen Zonneschijn’, ‘Ik blijf Me eige’, ‘Vandaag mag nooit meer overgaan’ en al hun andere nummers zullen de boel zeker al direct op zijn kop zetten.

En na het feessie van De Wannebiezz zullen de dj’s van Q-Music Foute party helemaal los gaan. Nummers als DJ Paul Elstak – Rainbow In The Sky, Captain Jack – Captain Jack, Village People – Y.M.C.A., Ultimate Kaos – Casanova, Vengaboys – We’re Going To Ibiza!, Party Animals – Have You Ever Been, Mellow, John Travolta & Olivia Newton-John – The Grease Megamix, Spice Girls – Wannabe en natuurlijk Guus Meeuwis met Brabant zorgen ervoor dat de dansvloer gevuld zal zijn.

Dresscode

Net als de eerste keer is de dresscode FOUT. Natuurlijk is dat niet verplicht maar wel heel erg leuk.

Kaarten voor deze avond kosten 20 euro en zijn te koop bij Stripes Jeansstore en Verroux Damesmode op de Hoogstraat in Schiedam. Op de website www.crevorevents.nl/foutstefeestschiedam kun je de kaarten online kopen. Tevens kun je daar alle informatie vinden van Het Foutste Feest Schiedam.

Er komt weer een heel fout feest aan

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws