donderdag, 22 oktober 2015 08:33

Er zijn nog GRATIS kaartjes voor een unieke dansvoorstelling in Schiedam

Vrijdag 23 oktober vindt er in Ruimte in Beweging een unieke dansvoorstelling plaats: 'Mind the Road', een voorstelling met twee dansers en live opgenomen, bewerkte filmprojecties. Er zijn nog enkele gratis kaartjes beschikbaar!

Psychotherapie in haar ruimste vorm is de inspiratiebron. Wij willen de perspectiefwisseling binnen menselijke relaties onderzoeken. De voorstelling werpt vragen op als ‘Hoe werkt empathie en Ís het mogelijk jezelf te zien door de ogen van iemand anders?’

Filmbeelden die voor een deel live worden opgenomen steunen de dansers. Deze live beelden worden opgenomen met een aan het lichaam bevestigde minicamera’s en geprojecteerd met een eveneens mobiele projector. Speciaal voor de voorstelling gecomponeerde muziek is een drijvende kracht.

De voorstelling toont een geësthetiseerd verslag van de valkuilen, triomfen en conflicten die een therapeutisch gesprek met zich meebrengt. Op deze manier krijgt de persoon die de behandeling ondergaat en soms verdrongen subjectieve herinneringen en dromen die aan de basis liggen van ons gedrag in her hier en nu.

Vrijdag 23 oktober aanvang 20:00 uur Locatie: Ruimte in Beweging, Boterstraat 81 Schiedam

Entree is GRATIS en wordt u aangeboden door het Fotofestival Schiedam

Graag snel reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dit in verband met een beperkt aantal plaatsen.

Trailer Mind the Road: https://youtu.be/J_WQTG4aX6E

Choreografie: Liat Magnezy (NL/IL). www.liatmagnezy.org

Dans: Reut Aviran (NL/IL) & Suzana Gomes (NL/BR).

Film/media: Joost van Veen (NL).

Muziek: Petar Dundakov (BG).

Dramaturgie: Hans Timmerman (NL).

Productie: Stichting Dance Motion Picture

Er zijn nog GRATIS kaartjes voor een unieke dansvoorstelling in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws