maandag, 18 april 2016 23:07

Erop uit in Schiedam Zuid

Schiedam - Op 20 april gaat de wethouder Patricia van Aaken, het startsein geven voor het project ‘Erop uit in Zuid!’ Vergezeld door twee enthousiaste vrijwilligers en ‘gewapend’ met een tablet houdt Patrica een vraaggesprek met een senior Mevr Vandenheede (woonachtig in Schiedam Zuid).

Binnenkort worden senioren in Schiedam Zuid verder geïnformeerd en gevraagd om ook hieraan deel te nemen. Erop uit in Zuid is een samenwerkingsverband van Gemeente Schiedam, Wot , Stichting J&S Projecten , Seniorenwelzijn en Hof in Zuid.

Met het project Erop uit in Zuid! Willen we van u, senioren die woonachtig zijn in Schiedam Zuid, te weten komen hoe het met u gaat, hoe u uw buurt, omgeving ervaart. Bent u bekend met de voorzieningen die er zijn of mist u daar iets in. Maar ook, of u deelneemt aan activiteiten op het gebied van sport en/of ontspanning. Is er behoefte aan verbetering en heeft u daar suggesties voor. Dat willen we allemaal heel graag van u weten! Want als we alle vraaggesprekken verzameld hebben willen we de uitkomsten daarvan met u delen tijdens een gezamenlijke bijeenkomst. Zo willen wij met u de senioren in de wijk helpen en helpt u ons om onze dienstverlening en aanbod van activiteiten te verbeteren!

Erop uit in Schiedam Zuid

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws