vrijdag, 04 augustus 2017 19:18

Euroscoop opent met een knalfeest

Schiedam - De trouwe kijkers naar PopUpTv weten natuurlijk al veel over de bouw van de Euroscoop Schiedam. U kunt immers iedere week binnen kijken bij de bouw! Nu komt de Euroscoop Schiedam met haar eerste persbericht: 'De lichten in het gebouw branden, de naam Euroscoop prijkt sinds gisteren op de gevel en het aftellen is begonnen… Euroscoop opent haar deuren, voor genodigden, op woensdag 11 oktober.

In het weekend van donderdag 12 tot en met zondag 15 oktober is het feest voor iedereen in de bioscoop!

Tijdens het openingsweekend wordt een bezoek aan de Euroscoop extra bijzonder. De rode loper ligt uit en er is een VIP foto-moment. Daarnaast zijn de diverse openingsacties en extra’s.

Het Euroscoopcomplex telt elf zalen, samen goed voor bijna 2600 stoelen. Euroscoop Schiedam wordt een vijf sterren bioscoop met extra grote filmschermen, luxe stoelen met veel beenruimte, dubbele armleuningen, ‘4K-laser’projectie en het Dolby Atmos-geluidssysteem.
Bekijk alle video's van de bouw van de Euroscoop op https://popuptv.nl/video/itemlist/filter?searchword2=Euroscoop&moduleId=148&Itemid=130

Iedereen van 2-102 is welkom bij Euroscoop. Naast het reguliere filmaanbod, organiseren wij ook doelgroepgerichte evenementen zoals de Ukkepuk Bios, voor de allerkleinsten en natuurlijk de Ladies Night, een film met leuke extra’s voor dames. Zo wordt het bezoek aan de bioscoop een ware belevenis.

Euroscoop bezorgt haar bezoekers de ultieme filmervaring. Klantvriendelijkheid is één van de belangrijke speerpunten; van het kopen van het kaartje tot het gedag zeggen bij het verlaten van de bioscoop, het serviceniveau is van uitzonderlijk hoog niveau. Bij Euroscoop willen we dat iedereen zich ‘thuis’ voelt.

Door de ligging direct naast Station Schiedam Centrum is Euroscoop uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Bezoekers met eigen vervoer kunnen terecht in de parkeergarage van de Euroscoop, gelegen onder de bioscoop. Parkeren voor filmbezoekers is voordelig, tot aan het einde van het jaar gratis en daarna tegen zeer gereduceerde kosten.

In het gebouw vestigen zich binnenkort horecagelegenheden en een leisurecentrum. Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/EuroscoopSchiedamRotterdam/

Euroscoop opent met een knalfeest

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws