zaterdag, 18 juli 2015 11:37

Evenement Zomerkade in Rotterdam

30 augustus in Rotterdam: theater, muziek, lovely foods & drinks en meer bij Evermore en OT Rotterdam. Een heerlijke dag vol verrassende en onverwachte ontmoetingen bij OT Rotterdam en Evermore thee-koffie-chocola aan de Coolhaven in Rotterdam. Kijken, luisteren en proeven tijdens een doorlopend, zinnenprikkelend programma.

Met:
Jazz, soul en vooral Afro van het PaPa GoNi Trio I klassieke gitaarmuziek door Oscar van der Pluijm I De Omstanders - een humoristische en poëtische voorstelling van Mimetheatergroep De Koude Kermis I De Val - een theatrale wandeling langs de kade met Fred van der Hilst I Rifka - een ontroerende ontmoeting door Marieke de Kleine en Matijs Jansen op een bankje buiten aan de kade I Mensenpraat – een tekst van Armando door Hok Tan en Rienus Krul I The House - een popconcert met film door Lizzy Timmers en Marleen Scholten (de Veenfabriek en Wunderbaum) | Tuin (6+), een vermakelijke film voor jong en oud in de huisbioscoop.

Voorstellingen
Rifka, Tuin en Mensenpraat: toegang gratis
De Val: € 5,- inclusief consumptie
De Omstanders en The House: € 10,- en € 8,-
reserveren vanaf 18 augustus via: www.hoenu.nl
adres: Coolhaven 98 I www.ot-rotterdam.nl
Lovely food & drinks
Evermore thee-koffie-chocola verzorgt i.s.m. KookstudioMix doorlopend proeverijen, een Eritrese koffieceremonie, een brunch, een high tea en een theeworkshop. Podium Grounds zorgt voor de muzikale inbreng uit de landen van de koffie- en theeplantages.
Reserveren voor de brunch, workshop en high tea: raadpleeg www.evermorethee.nl
adres: Coolhaven 158A I www.evermorethee.nl
Zomerkade is een initiatief van OT rotterdam en Evermore Thee-Koffie-Chocola in samenwerking met Grounds en KookstudioMix
datum zondag 30 augustus 2015
tijd 11.00 t/m 21.30 uur
plaats OT rotterdam, Evermore/KookstudioMix aan de Coolhaven Rotterdam
prijzen voorstellingen variërend van gratis tot € 10,-

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws