vrijdag, 26 juni 2015 20:47

Evenementen en onderhoud in Theater aan de Schie

Theater aan de Schie opent de komende weken zijn deuren voor diverse evenementen. Enkele voorbeelden zijn de diploma uitreiking van MAVO Schravenlant en het Q Music Foutste Feest Schiedam. Intussen bereiden medewerkers van het theater een nieuw seizoen voor en wordt er onder andere onderhoud gepleegd aan bijvoorbeeld de toneelvloer.

Evenementen
Diverse scholen sluiten het schooljaar af met een diploma-uitreiking en verzorgen dat in Theater aan de Schie. Theater aan de Schie verwelkomt woensdag 1 juli leerlingen van MAVO Schravenlant en donderdag 2 juli 2015 leerlingen van Thorbecke Voortgezet Onderwijs.

Interstate Dansstudio Den Haag is al jaren vaste gast van Theater aan de Schie. Zondag 5 juli 2015 viert de dansstudio haar vijftien jarige bestaan met de voorstelling Don't Keep Calm.

Zaterdag 5 september maakt het theater zich op voor het Q Music Foutste Feest Schiedam.

Theater bereidt zich voor op nieuw theaterseizoen
In de periode juli en augustus bereidt het theater zich voor op een nieuw seizoen vol met publieksactiviteiten. Van professionele voorstellingen, schoolvoorstellingen tot andere evenementen. De theatervloer wordt onder handen genomen, andere voorbereidingen worden getroffen zodat het theater vanaf 5 september de deuren kan openen voor het publiek.

Meer informatie
Algemene informatie en informatie over kaartverkoop voor publieksactiviteiten, is te vinden op www.theateraandeschie.nl.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws