dinsdag, 06 september 2016 14:23

Ex Nederlands kampioen bij Badminton Open Dag

Schiedam - Badmintonclub The Smashing Fellows in Schiedam organiseert op zaterdagmiddag 17 september een Open dag in de Week van het Badminton. Iedereen die eens gratis en geheel vrijblijvend een shuttle wil slaan, is dan van harte welkom. Kom dus op 17 september naar Tennis- en Badmintoncentrum Kethelhaghe, Zoomweg 4, Schiedam.

Vanaf 14.00 uur is er een leuk programma met onder meer een clinic door de in Schiedam wonende oud Nederlands kampioen herendubbel Jürgen Wouters. Je kunt zelf meespelen tijdens de Open Dag of je komt kijken naar de mooie sportlocatie en onze flitsende sport die door jong en oud wordt beoefent.

Op initiatief van Badminton Nederland worden er in het kader van de Week van het Badminton in de periode van 17 september tot en met 25 september 2015 door heel het land badmintonactiviteiten georganiseerd. De Week van het Badminton is bedoeld om vooral niet-badmintonners op een leuke manier kennis te laten maken met de badmintonsport.

Badminton op de kaart

Clemens Wortel, voorzitter van Badminton Nederland, wil met de Week van het Badminton de badmintonsport op de kaart zetten. “Ik nodig iedereen graag uit kennis te maken met deze fantastische sport, die geen leeftijdsgrens kent, die de conditie ondersteunt, die de geest scherp houdt en waarmee je vrienden voor het leven maakt. Kortom een stoere en flitsende sport!”

Alles over de Week van het Badminton is te vinden op www.weekvahetbadminton.nl www.facebook.com/BadmintonNederland en www.twitter.com/badm_nederland.

Voor algemene informatie:
Steven de Grunt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0648342437.

Kijk voor meer informatie over activiteiten van Badmintonclub The Smashing Fellows op www.bctsf.nl.

Ex Nederlands kampioen bij Badminton Open Dag

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws