zondag, 15 mei 2016 10:48

Excelsior’20 in spannende cricketwedstrijd langs HCC

waterwegsport

Schiedam – De cricketers van Excelsior’20 hebben wederom een puike prestatie geleverd door te winnen van HCC. Joost Kroesen werd in de wedstrijd door de umpires gekozen tot “man of the match” voor zijn match winning innings van 47 not out. Uit handen van voorzitter Luuk van Troost ontving hij de door Ton Grauss Wijninkopers gesponsorde fles met bubbels.

In een geweldige wedstrijd werd slecht gefield waardoor HCC tot 227 v 9 kon komen met Werner Coetzee die wel heel goed kan batten. Hij maakte er 82. Wickets waren er voor Rens van Troost (3x), Lorenzo (2x), Gijs (2x), Tom (1x) en een hele mooie run out door Sohail Bhatti.Vandaag zag het opgekomen publiek het debuut van Matt Kai McGillivray. “Goed bowlertje” was een veel gehoord commentaar.

Battend kwam openings batsman Roel Verhagen namens de Schiedammers tot een goede 50 en Matt tot 65 runs. Hierna was het aan Joost om met de andere overgebleven batsmen het totaal succesvol te chasen. Wicket vielen snel en uiteindelijk stond Joost met zijn broer Gijs (batsman nr 11) te batten.In de laatste over sloeg Joost de winnende runs waardoor de punten in Schiedam bleven.

Excelsior’20 in spannende cricketwedstrijd langs HCC

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws