donderdag, 25 mei 2017 21:20

Excelsior’20 naar finale nacompetitie

waterwegsport Schiedam - Op Hemelvaartsdag heeft Excelsior’20 de volgende ronde van de nacompetitie bereikt om zich te kunnen handhaven in de tweede klasse.

De formatie van trainer Gokhan Cayir won in eigen huis vrij simpel van derdeklasser RCD uit Dordrecht: 6-0. Vooral spits Leon Roozen was met twee goals belangrijk voor de Schiedammers. De andere goals tegen het negental (!) uit Dordt (2 spelers moesten het veld door een rode kaartvroegtijdig verlaten.) werden gescoord door Lorenzo Loef, Chris Bruurmijn, Chris Delgado en Maurice Bliek. Waarbij aangetekend moet worden dat de laatste doelpuntenmaker werd betwist door diens teamgenoten die Bliek hooguit een assist toebedeelde waarna de bezoekers de bal in het eigen doel werkte.

In de volgende ronde treft Excelsior’20 de zondag voetballers van WCR die na een 2-2 gelijkspel tegen Stolwijk vandaag met 2-0 te sterk waren.
Aan de tweede ronde van de nacompetitie, waarin beide ploegen elkaar treffen, zijn nog 8 ploegen actief. De winnaars van de tweede ronde spelen komend seizoen in de tweede klasse. De verliezers, vier clubs. spelen voor nog drie plekken in de tweede klasse
Excelsior’20 naar finale nacompetitie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws