zondag, 01 mei 2016 21:19

Excelsior’20 ondanks verlies op nacompetitiekoers

waterwegsport

Schiedam – Excelsior’20 heeft vandaag ondanks de 0-1 nederlaag tegen middenmoter Blijdorp op eigen veld goede zaken gedaan. De Thurlede bewoners kregen in het matige duel al in de eerste minuut een tegentreffer te incasseren en liepen de gehele wedstrijd achter de feiten aan.

Ondanks de nederlaag ligt de ploeg van oefenmeester door het verlies van achtervolger AGE op nacompetitiekoers.
In de wedstrijd tegen Hermes DVS, die volgende week op het programma staat, leidt elke uitslag tegen de stadsgenoot tot een prijs.
Wint Excelsior’20 dan is het gat met Hermes DVS in de reguliere stand 3 punten waardoor Excelsior’20, dat een veel beter doelsaldo heeft dan Hermes DVS, met nog 1 wedstrijd op het programma de vervangende periode van kampioen OHVV overneemt.

Spelen de Schiedamse ploegen gelijk of wint Hermes DVS de tweestrijd, dan pakt Hermes DVS de derde periode waardoor Excelsior’20 de vervangende periode van OHVV overneemt in de reguliere stand.
Cayir houdt zich in ieder geval niet mee bezig. “We hebben uit de laatste 5 wedstrijden 2 punten gepakt, dat baart mij zorgen. We moeten beter gaan spelen anders hebben we in de nacompetitie niets te zoeken.”

Excelsior’20 ondanks verlies op nacompetitiekoers

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws