maandag, 19 december 2016 01:07

Excelsior’20 onderuit bij koploper

waterwegsport

Schiedam - Het is Excelsior’20 niet gelukt om met een overwinning het succesvolle jaar 2016 af te sluiten. De ploeg van oefenmeester Gokhan Cayir verloor de uitwedstrijd tegen koploper Spartaan’20 met 3-1. Al na 10 minuten ging het mis voor de schiedammers toen een verdedigende fout door de thuisploeg werd afgestraft.

Na de rust leek de wedstrijd na 10 minuten gespeeld toen Aykut Nargün handelend moest optreden in een 1 tegen 1 situatie waarna de sluitpost de rode kaart kreeg voorgehouden. De toegekende strafschop die volgde werd onberispelijk ingeschoten.

In een alles of niets offensief dat volgde bracht Rens van troost de spanning met een knappe actie terug maar de koploper gooide de wedstrijd uiteindelijk met 3-1 keihard in het slot.
Ondanks het verlies overheerst de positiviteit bij Cayir, “We hebben dit jaar echt stappen gemaakt en kunnen wennen aan het niveau. Het is nu zaak die opgedane kennis te gebruiken in de tweede competitie helft en zodoende meer punten te pakken dan de eerste, “sprak de kroonprins van het trainersgilde.

Excelsior’20 onderuit bij koploper

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws