maandag, 25 januari 2016 12:27

Exclusieve expositie in het Schiedams Boekhuis

Met de ‘Gedichtendag’ op donderdag 28 januari aanstaande, wordt de aftrap gegeven voor de Vlaams/Nederlandse Poëzieweek. Een week die ook het Schiedams Boekhuis niet ongemerkt voorbij wil laten gaan.

Van 28 januari t/m 3 februari exposeert Feetje (een pseudoniem van de Schiedamse schrijfster Yvette Kars) met een aantal van haar gedichten in het pand van het Schiedams Boekhuis aan de Hoogstraat 106. De gedichten zijn een greep uit haar eerder verschenen bundels ‘Recht in het hart’ en ‘Dronken van geluk’. Beide bundels zijn tijdens de week van de poezië ook verkrijgbaar bij het Schiedams Boekhuis.

Wie is Feetje?

De teksten van Feetje zijn een verzameling van gedichten en gedachten die soms ontroeren, soms stof tot nadenken geven en soms gewoon een glimlach op het gezicht toveren. Het zit hem in de kracht van de eenvoud, trefzeker onder woorden gebracht. Door de herkenbaarheid en toegankelijkheid van haar gedichten, heeft zij inmiddels al een groot publiek aan haar weten te binden.

Exclusief te koop bij het Schiedams Boekhuis

De expositie is te bezoeken tijdens de openingstijden van de winkel, een mooie gelegenheid om ook eens verder rond te kijken in de boekenwinkel, die steeds meer vorm begint te krijgen. Om de crowdfundactie van het Schiedams Boekhuis te ondersteunen zullen er vanaf 28 januari ook ‘Feetjes’ worden verkocht in het Schiedams Boekhuis. Dit zijn ansichtkaarten met daarop een inspirerende spreuk of pakkende tekst, van de hand van Yvette Kars.

Normaliter worden deze Feetjes alleen per set van 5 stuks verkocht, maar in het Boekhuis is het ook mogelijk om de ansichtkaarten los aan te schaffen. De totale opbrengst van de verkoop van de Feetjes komt ten goede aan het crowdfundingsproject van het Schiedams Boekhuis.

Exclusieve expositie in het Schiedams Boekhuis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws