maandag, 03 april 2017 08:36

Expositie Metamorfose in Museum Maassluis en opening kunstroute 8 april

Maassluis - De Maassluise kunstenaars organiseren in 2017 opnieuw een kunstroute, nu met thema Metamorfose. Dit jaar vindt deze kunstroute plaats op 8 en 9 april a.s.

Tevens houden de kunstenaars in het Museum Maassluis een groepsexpositie, eveneens met thema Metamorfose. De opening van deze tentoonstelling, die duurt t/m 5 juni a.s., is tevens het startschot van de kunstroute. Burgemeester Edo Haan zal in het museum deze opening verrichten op 8 april a.s. om 10.00 uur.

Bij deze opening is ook een Live performance Metamorfose door Joop Oonk.

Op veel locaties in Maassluis wordt tijdens de kunstroute werk van een groot aantal kunstenaars getoond en vinden allerlei activiteiten voor jong en oud plaats. Ook leerlingen van het Lentiz-Revius Lyceum en Lentiz VMBO exposeren in Maassluis.

Een folder met alle informatie en een plattegrond is gratis verkrijgbaar in Museum Maassluis en de meeste Maassluise winkels. Zie ook www.maassluisekunstenaars.nl.

Museum Maassluis, Zuiddijk 16, 3143 AS Maassluis, 010 – 5913813

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.museummaassluis.nl, Museum Maassluis op Facebook

Het museum is geopend op dinsdag t/m zondag van 14.00 tot 17.00 uur.


Foto Jan Buijsse: Detail van de folder Kunstroute Metamorfose
Expositie Metamorfose in Museum Maassluis en opening kunstroute 8 april

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws