dinsdag, 21 februari 2017 00:27

Extra kookteams nodig voor 8e Walking Dinner

Schiedam - Gezien de grote belangstelling voor de culinaire route zoekt het Schiedams Vrouwen Platform (SVP) extra kookteams voor het Walking Dinner. Het jaarlijkse evenement voor alle vrouwen/meiden die van Schiedam houden vindt altijd plaats op 8 maart; Internationale Vrouwendag.

Groepjes vrouwen lopen de culinaire route door de stad, langs verschillende adressen. Ze proeven een paar gerechten en maken kennis met elkaar, voordat ze naar een volgend adres gaan. Zo nemen ze letterlijk een kijkje bij elkaar in de keuken. Alle deelnemers starten bij het Stedelijk Museum en eindigen in de Havenkerk.

Oproep voor kookteams
Het SVP zoekt met spoed extra kookteams in heel Schiedam: dames/meiden die het leuk vinden om voor andere vrouwen te koken, thuis of op een bijzondere locatie in Schiedam. Elk kookteam bepaalt zelf wat ze kookt en krijgt twee groepjes vrouwen te eten (6-12 personen). Het SVP geeft hen vooraf boodschappengeld. Er zijn al kookteams aangemeld uit Schiedam centrum, west, oost en noord. Meld je ook aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.svpschiedam.nl.
Extra kookteams nodig voor 8e Walking Dinner

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws