maandag, 13 april 2015 14:35

Fantastische sprookjes, dieren en kunst in de meivakantie

Tijdens de meivakantie van dinsdag 28 april tot en met vrijdag 8 mei organiseert de Bibliotheek Schiedam elke middag vanaf 14.00 uur weer een leuke activiteit voor kinderen van 6-12 jaar in de Bibliotheek aan het Stadserf 1. Sprookjes, fantasie, dieren en kunstigheden staan deze twee weken centraal.

Samen met atelier Sprookjesenzo gaan we echt het sprookje Repelsteeltje beleven en er vervolgens op een creatieve manier mee aan de slag. Word jij de nieuwe Mondriaan of Kandinsky als we samen met medewerkers van het Stedelijk Museum gaan kijken naar het werk van de kunstenaars en jij vervolgens gaat schilderen in die stijl? Misschien maak jij wel een nieuwe diersoort die nog niet is ontdekt tijdens de beestachtige middag met juffrouw Klieder en Klodder. Het worden twee leerzame en fantastische weken in de bieb.

De deelname is gratis, het aantal plaatsen is beperkt. Wil je er zeker van zijn dat je mee kunt doen? Meld je dan aan: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 010 714 63 00.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws