maandag, 15 september 2014 11:19

Feest in Bibliotheek: 60e Kinderboekenweek

Tijdens de 60e Kinderboekenweek (1 t/m 12 oktober) organiseert de Bibliotheek Schiedam twee activiteiten voor kinderen en hun ouders.

De Kinderboekenweek begint op woensdag 1 oktober van 13.30 tot 17.00 uur met groot FEEST voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar in de Bibliotheek aan het Stadserf.
Het Feestprogramma bestaat uit twee voorstellingen: om 13.30 uur met jeugdboekenschrijver Rian Visser (voor kinderen 4 – 7 jaar) en om 15.30 uur met schrijver Erik van Os (voor kinderen 7 – 12 jaar). Daarnaast zijn er allerlei knutselworkshops, spelletjes en een echte fotograaf die de kinderen samen met een styliste van hun mooiste kant fotografeert.

Voor de voorstellingen zijn gratis kaarten af te halen bij de Bibliotheek aan het Stadserf en de Bibliotheek in de Klinker. Ben er op tijd bij want er is een beperkt aantal plaatsen. Deelname aan alle activiteiten zijn gratis.

Op zaterdag 11 oktober van 14.30 tot 16.00 uur kunnen kinderen (vanaf 8+) samen met hun vader naar Sterke Verhalen – Vaders Voor Lezen on tour komen. Op deze middag interviewt Bas Maliepaard de schrijver Simon van der Geest over zijn boek Spinder en kun je daarna een spannende insectenworkshop volgen.
Deelname is gratis. Wil je je aanmelden? Stuur dan vóór woensdag 8 oktober een mail met daarin je naam, met hoeveel mensen je komt, hoe oud die zijn en je telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over deze Kinderboekenweekactiviteiten is te vinden in de agenda op www.debibliotheekschiedam.info

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws