maandag, 08 september 2014 10:11

Feestelijk programma Kinderboekenweek in de Bibliotheek Schiedam

Dit jaar zijn er maar liefst twee activiteiten in de 60ste Kinderboekenweek (1 t/m 12 oktober) in de Bibliotheek aan het Stadserf 1.

De Kinderboekenweek begint met een groot FEEST voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar op woensdag 1 oktober van 13.30 tot 17.00 uur. Het Feestprogramma bestaat uit twee voorstellingen om 13.30 (voor kinderen 4 – 7 jaar) en om 15.30 (voor kinderen 7 – 12 jaar), allerlei knutselworkshops en spelletjes. En er is ook een heuse fotoshoot met een fotograaf, zodat de kinderen met behulp van een styliste zich van hun mooiste kant kunnen laten fotograferen. Kaartjes voor de voorstellingen zijn vanaf 3 september GRATIS af te halen bij de Bibliotheek aan het Stadserf en de Bibliotheek in de Klinker.
Deelname aan alle activiteiten zijn gratis.

Op zaterdag 11 oktober van 14.30 tot 16.00 uur kunnen kinderen (vanaf 8+) samen met hun vader naar Sterke Verhalen – Vaders Voor Lezen on tour komen. Op deze middag interviewt Bas Maliepaard de schrijver Simon van der Geest over zijn boek Spinder en kun je daarna een spannende insectenworkshop volgen.
Deelname aan deze activiteit is gratis. Wel vooraf aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over de Kinderboekenweek en deze activiteiten zijn te vinden in de agenda op www.debibliotheekschiedam.info.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws