woensdag, 03 december 2014 08:28

Feestelijke cadeaupakketten in Theater aan de Schie

December; een maand vol warmte, plezier, gezelligheid en de feestdagen! Ook Theater aan de Schie straalt dit uit en is daarom het perfecte adres voor een heerlijk avondje uit voor u, uw familie of met uw vrienden!

 

Geef een avondje uit cadeau!
Bent u op zoek naar een verrassend cadeau? Zit u al met de handen in het haar over wat u aan uw opa, moeder, kinderen of geliefde tijdens de kerst moet geven? Wij hebben speciaal voor de feestdagen leuke cadeaupakketten samengesteld; een boek of cd, inclusief twee theaterkaarten! Kijk hier voor meer informatie en bestel direct. Op = op!

Een bijzonder geschikte locatie
Bent u nog op zoek naar een geschikte locatie voor een kerstborrel, Nieuwjaarsbijeenkomst of een uniek evenement? Dan is Theater aan de Schie dé perfecte locatie. Kijk voor meer informatie op www.huureenseentheater.nl.

Een maand vol voorstellingen!
Bezoek deze maand met uw kinderen de voorstelling Buurman in de winter (5+) of, tijdens de kerstvakantie, Sneeuwwitje (4+) (met meet & greet en prinsen- en prinsessenbal). Geniet zelf of samen met anderen van Stef Bos en band, zing mee met de Top 2000 live, beleef een nostalgische avond tijdens Een avond met Dorus, kom met de hele familie tweede kerstdag naar Rhythm of the Dance of ga lachend het jaar uit tijdens Stand-up het jaar uit!.

 

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws