woensdag, 24 augustus 2016 00:44

Feestelijke eerste paal voor het woongebouw Villa Delphia

Vlaardingen - Op woensdag 31 augustus wordt op de bouwlocatie in de Westwijk in Vlaardingen de eerste paal geslagen voor Villa Delphia 

Villa Delphia is een woongebouw dat negen lagen telt, waar 36 woningen voor Stichting Philadelphia Zorg en twaalf sociale-huurappartementen in komen.
Philadelphia begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. Met de steun van deze stichting kunnen zij zelfstandig wonen. Het gebouw krijgt twee aparte entrees: één voor Philadelphia en één voor de sociale huurappartementen.

De eerste paal wordt geslagen door twee nieuwe bewoners (cliënten van Stichting Philadelphia Zorg), Harrie Bosch (directeur-bestuurder van Waterweg Wonen) en wethouders Hans Versluijs (Bouwen en Wonen) en Cees Oosterom (Zorg en Welzijn).

Actieplan Wonen

Dit plan past goed in de visie voor de Westwijk. Daarin staan mensen én voorzieningen centraal. De ontwikkeling maakt deel uit van het Actieplan Wonen; het programma van de gemeente en de woningcorporaties om samen Vlaardingen als woonstad steeds aantrekkelijker maken.

Waterweg Wonen realiseert het gebouw en begeleidt de bouwwerkzaamheden. Naast het bouwen, beheren, verhuren en verkopen van woningen wil Waterweg Wonen meer doen voor de stad Vlaardingen. Het project Villa Delphia past bij hun maatschappelijke doelstellingen.

 

 

Feestelijke eerste paal voor het woongebouw Villa Delphia

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws