maandag, 08 juni 2015 20:06

Feestelijke heropening Dans Fitness Centrum Schiedam

Afgelopen zaterdag was het tijd voor een feestje op de Admiraal Trompstraat 21. Met de onthulling van de nieuwe naam op de gevel van het pand werd Dans Fitness Centrum Schiedam (DFC Schiedam) in het bijzijn van zeventig genodigden officieel heropend. Het sportcentrum, voorheen Sportcentrum Dubbelt, heeft het afgelopen half jaar een nieuwe eigenaar, nieuwe naam en een nieuwe look gekregen.

"Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om het sportcentrum een passende uitstraling te geven", vertelt Wendy de Krieger-Smit, eigenaar. "DFC Schiedam is een sportcentrum waarbij persoonlijk en sociaal contact heel belangrijk is en sporten 'gewoon gezellig' is. De nieuwe look straalt dit uit."

Van Zumba tot Pilates
Bij DFC Schiedam kan men terecht voor fitness, maar ook voor diverse lessen die door zeer getalenteerde instructeurs worden gegeven. "We hebben een breed assortiment aan sporten, zoals Zumba, yoga, Kick-fun en Pilates", aldus Wendy de Krieger-Smit. "Voor kinderen zijn er lessen Streetdance en Peuterdans. Het publiek in het sportcentrum is dan ook van alle leeftijden. Gelukkig, want sporten en dansen hoort voor jong tot oud toegankelijk te zijn."

Gratis proberen
De deur van DFC Schiedam staat altijd open voor nieuwe sporters. Wendy de Krieger-Smit: "Wie een keertje mee wilt dansen met Zumba, een les yoga wilt proberen of benieuwd is wat Pilates nu eigenlijk is, kan altijd een proefles komen doen. Deze zijn gratis. Ook kan men onze fitness-mogelijkheden komen uitproberen met een speciale gratis dag-pas. Op deze manier kan je niet alleen de sporten uitproberen, maar ook de sfeer komen proeven. Want die is hier 'gewoon gezellig'."

Voor meer informatie over DFC Schiedam en de openingstijden kunt u terecht op www.dfcschiedam.nl

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws