dinsdag, 23 juni 2015 07:57

Feestelijke opening en start verkoop Wilgenrijk is een groot succes

Wilgenrijk opende zaterdag 13 juni 2015 op feestelijke wijze de deuren van het gehele woongebied. De dag stond in het teken van kennismaken met Wilgenrijk en gaf het startsein voor de start verkoop van de tweede buurt genaamd Tweede Weverskade.

Ruim 300 mensen bezochten de dag waarop in deze fase 39 kavels, voor zelfbouw of met huis, beschikbaar kwamen. De eerste inschrijftermijn sluit op 28 juni 2015 om 24.00 uur.

Buurten verkennen
Tijdens de dag was het mogelijk het bouwterrein van de eerste buurten Wevershof en Tweede Weverskade te verkennen en Wilgenrijk persoonlijk ontmoeten in de Woonwinkel.

Proefhuis
In het proefhuis, de gerenoveerde boerderij genaamd Het Buitenhuis, werden de bezoekers hartelijk verwelkomt door de stylist en de eerste bewoners van Wilgenrijk.

Nieuw stukje Nederland
Achter de schermen is er al geruime tijd gewerkt aan het ontwikkelen van dit groene, landelijke en waterrijke woongebied. Het starten van de verkoop, bouw van de eerste buurten en de opening van de gloednieuwe Woonwinkel betekenen tevens een nieuwe fase in de ontwikkeling van dit nieuwe stukje Nederland.

Ontmoetingsplaats voor wonen
De Woonwinkel in Wilgenrijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Ook op www.wilgenrijk.nl is alles te vinden over wonen in Wilgenrijk.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws