zaterdag, 23 januari 2016 00:01

Feestelijke start crowdfunding zonnepanelen Wennekerpand

Het Schiedams Energie Collectief nodigt alle Schiedammers uit om te investeren in Zon Op Wenneker! Het Wennekerpand is voor velden een vertrouwd adres, voor een film, om te genieten van kunst, om te werken en te netwerken of vergaderen. Ook worden er radioprogramma's gemaakt en zijn veel Schiedammertjes er kind aan huis, om te street- of breakdansen, of aan klassiek ballet te doen.

Dit unieke cultuurgebouw gaat met groene stroom in zijn energiebehoefte voldoen met zonnepanelen. Goed nieuws, niet alleen voor stichting Wennekerpand en haar bewoners, maar voor alle Schiedammers. Want iedereen kan in het zonnedak investeren tegen een aantrekkelijk rendement.

Cultuurimpuls

Realisatie van het zonnedak betekent een verduurzaming van het energiegebruik en lagere kosten, die ten gunste komen aan de gebruikers van het pand. Zodoende blijft er meer over voor deze 'cultuurmakers' en vertsterken wij het cultuuraanbod in Schiedam.

Het Schiedams Energie Collectief (SEC) verzorgt de aanleg van de panelen, in samenwerking met het Wennekerpand en de gemeente Schiedam. Door deelname in dit eerste project, Zon op Wennekerpand, wordt u (gratis) lid van de lokale duurzame energie coöperatie “Energiek Schiedam”.

Feestelijke start

Op 31 januari wordt de crowdfunding voor Zon op Wennekerpand opengesteld. Op deze feestelijke bijeenkomst zal wethouder Patricia van Aaken namens Schiedam intekenen op de eerste panelen.

U wordt van harte uitgenodigd om haar voorbeeld te volgen. Deze crowdfunding wordt op 31 januari om twee uur ’s middags opengesteld, uiteraard in het Wennekerpand. Tot half vier is er alle gelegenheid om uw vragen beantwoord te krijgen èn om in te tekenen op uw eigen paneel op het zonnedak van het Wennekerpand. Een mooie manier om te investeren in een stukje duurzaam Schiedam voor uzelf of uw (klein)kinderen.

Meer informatie over Zon op Wennekerpand kunt u vinden op www.energiekschiedam.nl.

Foto: Screenshot sneak preview promotie film gemaakt door PopUpTv

Feestelijke start crowdfunding zonnepanelen Wennekerpand

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws