vrijdag, 01 juli 2016 11:18

Festival De Erkertjes in het Wennekerpand

nieuwe stadsblad

Schiedam - Zaterdag 2 juli houdt muziekgroep ‘De Erkertjes’ voor de 8e maal een festival met als motto ‘Met inzet en plezier ons doel bereikt'. De Erkertjes is een muziekgroep voor mensen met een beperking.

Het festival wordt gehouden in het Wennekerpand aan de Vijgensteeg 2, de entree is gratis. Aanvangstijd: 14.00 uur.

Met behulp van ‘Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.’; ‘Bouwend Rotterdam’; ‘Elize Mathilde Fonds’ en ‘Fonds Verstandelijk Gehandicapten’is het weer mogelijk om opnieuw een festival te organiseren. Annelies Kars (bekend van de Rolantino’s) heeft als gepassioneerd en bevlogen muzikaal leidster samen met een aantal vrijwilligers en ‘De Erkertjes’ een mooi programma ingestudeerd.

‘De Erkertjes’ zullen dus uiteraard hun eigen muzikale talenten laten horen in de vorm van een aantal klassiekers zoals ‘Fernando’ van ABBA, ‘Per Spoor’ van Guus Meeuwis ‘Rasputin’ van Boney M. en andere liedjes.
En natuurlijk komen een paar gerenommeerde artiesten het programma versterken. Het gaat hier om Marscha (bekend van o.a haar deelname aan ‘Idols’) en Bob Offenberg (wereldberoemd in Schiedam e.o.). Het hele programma zal bovendien worden gepresenteerd door Juffrouw Dotje (bekend van ‘Theater Potdoossie’).

Festival De Erkertjes in het Wennekerpand

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws