vrijdag, 24 april 2015 13:11

Festival voor de leeuwen XL in het Maaspodium

Hèt festival om nieuwe dans- en theatermakers te ontdekken.
Op 21, 22 en 23 mei vindt Voor de leeuwen XL plaats. Tijdens de vijfde editie van dit festival brengt Maas het beste van nieuwe dans- en theatermakers bij elkaar. Zij krijgen een podium en jij de kans nieuw talent te ontdekken. Met elke avond een andere line up!

Deze editie met: Marieke Dermul, Jasper van Luijk, Thirsa van Til, Tall Tales Acrobatics, Saskia Driessen, Serge Hogenbirk, José Montoya, Anastasiia Liubchenko, Emilie Birraux & Glòria Ros, Nicky van Cleef en Farida van den Stoom.

Voor en na de voorstellingen zijn er spannende extra's in en rondom de foyer. Met onder andere een ludieke performance van KOBE, een foyerconcert door Marco Martens en spoken word performances van Babs Gons en Romano Hayens.

Eten, drinken, dansen
Voorafgaand aan de voorstellingen ben je welkom voor een hapje en drankje. Foodtrucks met lekkere happen staan vanaf 18:00 uur voor je klaar. We sluiten elke festivaldag af met een swingende afterparty met de dj's van Panda Life.

Een dagkaart kost €10. Wil je niets missen? Neem dan een passe-partout voor 3 avonden voor €25. Meer informatie over het programma en de ticketverkoop staat op MAAStd.nl.

Maaspodium XL
Maaspodium XL is voor jongeren die van cultuur houden. Theater en dans, maar ook video, DJ's, fotografie, muziek, eten, stand-up comedy, circus, mime, poetry, feesten, mode en architectuur. Kortom: een hotspot vol mogelijkheden en verrassingen. Meer weten of benieuwd naar het volledige programma? Check MAAStd.nl!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws