zondag, 11 september 2016 17:11

Films bekend voor Film in Noord

Schiedam - Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september vindt de eerste editie van Film in Noord plaats, een gratis toegankelijk openluchtbioscoop in Schiedam Noord.

Vrijdag 16 september zal de film Ant-Man vertoond worden op het grote doek in Park Spaland ( bij de Akkers ) om 21:00 uur. Rond 20.30 uur zal de film Buiten 't Spel in premiere gaan. Een korte film over de leefwereld van jongeren. De film is gemaakt door Levi, Sophie, Bas, Liz, Rowan, Dion, Lisa en Stefan onder begeleiding van WOT Noordrand en SWS / Buurprojecten. De jongeren zullen uiteraard een toelichting geven hoe de film tot stand is gekomen.

Zaterdag 17 september wordt in de Woudhoek op het grasveld voor het Hermuspad de kaskraker Rokjesdag gedraaid op het grote doek vanaf 21.00 uur

De organisatie zorgt voor gratis stoelen en popcorn en er staat een horeca tentje waar frisdrank gekocht kan worden.

De organisatie kan altijd hulp gebruiken. Zin om mee te helpen met opbouwen, popcorn bakken of heeft u een andere leuk idee. ? stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk het volledige programma op de website www.filminnoord.nl

Films bekend voor Film in Noord

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws