vrijdag, 23 september 2016 22:47

Fittest 50+ in Vlaardingen

Vlaardingen - In de sporthal Holy aan de Korhoenlaan wordt op zaterdag 29 oktober de Fittest 50+ gehouden. In navolging op het succes van vorig jaar na de herstart van de fittest voor vijftig plussers, staat deze gezondheids- en conditietest dit jaar weer op het programma in Vlaardingen.

De fittest wordt georganiseerd met medewerking van de gemeente Vlaardingen, Vlaardingen in Beweging, Seniorenwelzijn, Van Santen Sport, Franciscus Gasthuis & Vlietland en Careyn.

Op het programma staan voor deze fittest onder andere bloedsuiker meting, lenigheid, spierkracht, bloeddruk, uithoudingsvermogen en hand- oogcoördinatie. Naar aanleiding van een gezondheidsverklaring, die de deelnemers vooraf invullen, beoordeelt indien nodig een aanwezige arts of men aan alle onderdelen kan meedoen.

De beweegadviseurs kunnen de 50plussers naar aan leiding van de uitslag van de fittest advies geven. Er is ook een diëtiste aanwezig. Tot 17 oktober kan er ingeschreven worden. Via telefoon 4352534 of een inschrijfformulier aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het inschrijfgeld bedraagt 3,--.

Fittest 50+ in Vlaardingen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws