vrijdag, 04 september 2015 07:17

Fittest in Schiedam en Vlaardingen

Op maandag 5 oktober 2015 bieden de gemeenten Schiedam en Vlaardingen weer een Fittest voor hun inwoners vanaf 35 jaar en ouder.

Naast de fitheid van de deelnemers wordt kracht en lenigheid getest en is er een opticien en een audicien aanwezig. Mochten er zorgelijke resultaten uit de test komen, dan kan dat direct besproken worden met een arts, die een doorverwijzing kan geven naar de huisarts of specialisten.

Meedoen?
Deelname aan de test kost €7,50 per persoon, dit is inclusief een kop koffie of thee. Naast de Fittest is er een informatiemarkt over gezondheid en bewegen, waar informatie te verkrijgen is over verschillende welzijnsinstanties, sportverenigingen, vrijwilligerswerk en sociale dienstverleners uit Schiedam en Vlaardingen. De Fittest vindt plaats bij: Optisport, Sporthal Margriet, Nieuwe Damlaan 5, 3119 KA Schiedam.

Aanmelden t/m 15 september
Aanmelden kan op de volgende manieren: Per telefoon op 010-4352534 of via de website http://www.schiedam.nl/www.stichtingvib.nl/fittest. Er kan tot en met 15 september 2015 ingeschreven worden.

Fittest in Schiedam en Vlaardingen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws