vrijdag, 31 oktober 2014 23:48

Fonds organiseert cursus ‘Duurzame evenementen’

Het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. steunt jaarlijks veel bruisende en culturele evenementen. Tegelijkertijd probeert zij ook projecten te stimuleren die inzetten op duurzaamheid. Het Fonds organiseert daarom op woensdag 10 december 2014 in samenwerking met Stichting Stimular de cursus "Duurzame evenementen" voor organisaties in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.

 

Een evenement kan een behoorlijke impact hebben op ons milieu. In deze cursus wordt de impact besproken en brengen deelnemers met een milieubarometer de gevolgen voor het milieu van hun eigen evenement in kaart brengen. Daarnaast vertellen experts inspirerende verhalen op het gebied van energiebesparing voor festivals, afvalscheiding, creëren van monostromen, voedsel, catering en communicatie.

De cursus bestaat uit twee avonden. De eerste cursusavond is op woensdag 10 december. De avond start om 19.00 uur en eindigt rond 21.30 uur. De datum voor de tweede avond wordt in onderling overleg vastgesteld.

Wilt u deelnemen aan de cursus? Meld u dan vóór 21 november 2014 aan door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Advertentie