woensdag, 12 augustus 2015 10:04

Fotoworkshop in de Kethelpoort Schiedam

De natuur is niet alleen heel mooi, maar ook superbelangrijk. Daarom verdient ze veel aandacht! Op zondag 13 september wordt tijdens de open dag in de Kethelpoort een natuurfotoworkshop georganiseerd voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

De workshop begint om 11.30 uur op het NME centrum aan de Harreweg en zal duren tot rond 14.00 uur en is gratis. Onder begeleiding zullen kinderen de natuur in de Kethelpoort (waaronder ook in de nieuwe speelpolder die op die dag wordt geopend) bekijken en gaan fotograferen.

Dus: ben jij tussen de 8 en 12 jaar? Klik je er graag op los? Doe dan mee met deze workshop en geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In je mail zet je je naam en je leeftijd. Je neemt zelf een camera mee en indien mogelijk een snoertje om de foto's nog op een computer te zetten. Het hoeft geen dure camera te zijn, met een mobiele telefoon meedoen is ook al mogelijk! Een boterham voor tussen de middag moet je zelf meenemen.

Jouw foto kun je ook nog opsturen naar de FSC Junior Fotocompetitie 2015 waarbij je een digitale camera of andere mooie prijzen kunt winnen. Hierover vertellen we meer tijdens de fotoworkshop. Surf nu voor meer informatie over deze wedstrijd naar www.fsc.nl/fotocompetitie

Maar geef je eerst zo snel mogelijk op voor de fotoworkshop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fotoworkshop in de Kethelpoort Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws