maandag, 07 september 2015 19:07

Foutste Feest Schiedam is een schot in de roos

De dj's van Q-Music zetten de foyer van Theater aan de Schie volledig op zijn kop.

Dat Schiedammers van een feessie houden wisten we al, maar dat zij van een FOUT feest hielden nog niet. Maar ruim voordat de zaal open ging, stonden de eerste mensen al te trappelen om te gaan feesten. En iedereen had zich natuurlijk gekleed voor het Foutste Feest Schiedam. De meest bijzondere combinaties zijn die avond gesignaleerd en de ene was nog fouter dan de ander gekleed. Het doel van de organisatie en de bezoekers was duidelijk. We gaan er een feessie van maken en wel een FOUT feessie.
De lol begon al bij binnenkomst waar de mensen onder handen genomen werden door onze huisfotograaf Farlagraaf. Als ware foute fotomodellen werd er geposeerd. Een fout welkomstdrankje en een spekkie bij binnenkomst en gaan met banaan.
Alle foute nummers zijn aan de orde geweest en werkelijk iedereen deed er aan mee.
De foto's spreken voor zich. En de enige opmerking die de bezoekers bij het verlaten van de zaal hadden was "Wanneer is de volgende, want dan ben ik er weer bij!!!!"

Crevor Events is bedenker en organisator van Het Foutste Feest Schiedam en kijkt terug op een succesvol feest. De agenda voor de 2e editie is geprikt maar eerst nog de Disco Dance Night op 11 december. Meer info: www.crevorevents.nl

Foutste Feest Schiedam is een schot in de roos

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws