maandag, 18 september 2017 09:26

Francois en Natascha van Bram Ladage Koemarkt gaan Pannekoe Schiedam beginnen

Schiedam - De kiosk van Bram Ladage op de Koemarkt in Schiedam blijft. Francois en Natascha van Bram Ladage schrijven op Facebook dat deze Brandersfeesten. komende weekend, voor hen wel de laatste zullen zijn.

'Na jaren u te hebben mogen begroeten op de koemarkt, zullen wij op 31 december 2017 voor de laatste keer onze Bram Ladage op slot draaien.' schrijven ze.  'We zijn dankbaar en trots op de jaren die wij hier hebben gestaan. Maar het word tijd voor onze nieuwe uitdaging. Met heel veel trots vertellen wij u dan ook dat we als het allemaal gaat volgens plan, januari 2018 open gaan met ons nieuwe restaurant de Pannenkoe aan de Buitenhavenweg (voormalig vvv kantoor)'.

Natuurlijk gaan wij de laatste 3 maanden nog knallen en hopen u dan ook nog te zien , en wel belangrijk de Bram Ladage blijft gewoon zitten waar hij zit. Wel gaat hij in januari voor een verbouwing maar daarna bent u gewoon weer welkom aan de koemarkt!

Pannekoe is een keten van pannenkoekenrestaurants. Er zijn al vestigingen in Bleiswijk, Leidschendam, Berkel en Rodenrijs, Spijkenisse, Krimpen ad IJssel en Gouda. Pannekoe serveert ambachtelijke pannenkoeken.

Francois en Natascha van Bram Ladage Koemarkt gaan Pannekoe Schiedam beginnen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws