woensdag, 16 november 2016 22:10

Frankelandgroep behoort tot de zes meest cliëntvriendelijke huizen van 2016

Schiedam - Ben de Koning is zo trots als een pauw: 'We hebben leuk nieuws' meldde hij vandaag aan PopUpTv. 'Na gekozen te zijn tot Beste Werkgever van Nederland, is de Frankelandgroep nu ook genomineerd voor de titel ‘Meest cliëntvriendelijke verpleeg-/verzorgingshuis 2016’. Dat maakte Patiëntenfederatie Nederland vandaag officieel aan ons bekend.'

De nominaties zijn gebaseerd op de waarderingen op ZorgkaartNederland.nl. Hiermee meet de Patiëntenfederatie verschillende onderdelen van cliëntvriendelijkheid, zoals de informatievoorziening, de bejegening, de behandeling en de accommodatie. Het afgelopen jaar kregen we in totaal 175 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 9,0. Door 98,8% van deze mensen worden we aanbevolen.

Hoe de uitslag op 13 december a.s. ook zal zijn, we zijn trots dat we volgens de cliënt en zijn/haar mantelzorgers tot de 6 beste zorginstellingen van Nederland behoren!

Alle genomineerden dienen de komende weken een dossier aan te leveren waarin zij hun cliëntvriendelijkheid nader illustreren en onderbouwen. Op basis van die dossiers én de waarderingen op ZorgkaartNederland.nl wordt vervolgens de winnaar gekozen. Die winnaar wordt bekendgemaakt op dinsdagavond 13 december a.s. tijdens het ZorgkaartNederland Gala in de Central Studios in Utrecht.

Frankelandgroep behoort tot de zes meest cliëntvriendelijke huizen van 2016

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws