zondag, 03 mei 2015 09:11

Fred van CGV Alliantie is de clubheld van Schiedam

De door Turnvereniging Alliantie voorgedragen Fred van der Vlugt heeft de titel 'Clubheld van Schiedam' bemachtigd. In de door het AD en de Lotto georganiseerde wedstrijd haalde hij verreweg de meeste stemmen (249) op.  

De wedstrijd stond open voor alle sportclubs. Van voetbal tot schaatsen en van biljarten tot shorttrack. "Zonder de energie, passie en liefde van de vrijwilligers kunnen deze sportverenigingen niet bestaan" geeft het AD als reden op voor de organisatie van de wedstrijd..

Waarom is Alliantie zo trots op Fred? "We mogen wel stellen dat Alliantie een andere vereniging zou zijn zonder hem. Zo zijn wij bijvoorbeeld erg trots op onze eigen zaal en de uitbouw die wij sinds 2005 hebben. Zonder Fred zou dit nooit gelukt zijn." schrijft Lonneke.  "Naast zijn inzet bij de bouw, zorgt hij ook voor het dagelijks onderhoud van ons eigen onderkomen. Kleine reparaties of grote klussen, Fred regelt het allemaal. En niet alleen de zaal, maar ook het onderhoud van de toestellen – zeker bij een turnvereniging érg belangrijk – is bij hem in goede handen. Zijn die toestellen eens ergens anders nodig? Fred rijdt ze erheen met zijn aanhangwagen. Zijn enthousiasme en praktische aanpak zijn onmisbaar voor Alliantie."

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen bij Alliantie terecht voor gymlessen. Eerst nog samen met papa of mama, daarna zelfstandig op een kleuterles. Voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar zijn er turnlessen waarin alle toestellen aan bod komen. Wat de kinderen in deze lessen leren, kan op wedstrijden worden gedemonstreerd. Daarnaast heeft Alliantie jazzdanslessen en springlessen. Ook hebben zij een les aerial tissue. Volwassenen kunnen meedoen aan de verschillende conditie- en volleybaltrainingen. Of een balletje trappen bij het zaalvoetbal.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws