donderdag, 13 november 2014 18:15

Freek de Jonge: vrijdag 14 november, om 20.15 uur, in Theater aan de Schie.

Freek de Jonge staat morgenavond met zijn nieuwe theatershow Als Je Me Nu Nog Niet Kent op het toneel van Theater aan de Schie. Onlangs is deze voorstelling in première gegaan en is nu al bekroond met vier sterren recensies! Heeft u al kaarten?

Freek de Jonge: vrijdag 14 november, om 20.15 uur, in Theater aan de Schie.
Toegang € 26,00.

'De Jonge uitgerangeerd en niet grappig meer? Ben je besodemieterd! Deze tijd van hoogmoed en decadentie heeft een voorstelling als deze van Freek de Jonge nodig. Het Nederlandse cabaret kan nog niet zonder hem.' Volkskrant ★★★★☆

'Is het revolutionair? Nog niet eerder vertoond? Welnee. Is het verdomd knap? Jazeker. Het is misschien niet meer zo snel, maar het is er nog allemaal: de grote lijn die losse grappen met elkaar verbindt, het speels wisselen van het ene naar het andere register, zelfspot en het publiek een spiegel voorhouden.' Theaterkrant.nl ★★★★☆

Net als in zijn vorige shows zal Freek muzikaal ondersteund worden door Reyer Zwart, Jan van Bijnen, Maurits Fondse en Rowin Tettero. De trouwste fans zullen een paar liedjes herkennen. De conferences zijn nieuw. Alle actualiteit (MH17, IS, Zwarte Piet, Nieuw Belastingstelsel) komt aan de orde gerelateerd aan de vraag 'Wie ben ik?'.

"Want als we ergens mee worstelen is het wel onze identiteit. Ik zeg we, maar bedoel u. Wat mijzelf betreft: Als je me nu nog niet kent..."

Komt u morgenavond ook naar het theater? Er zijn nog kaarten beschikbaar!
U kunt hier online uw kaarten reserveren of neem tussen 13.00 - 16.00 uur contact op met de theaterkassa via (010) 2 467 467.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws