maandag, 21 september 2015 11:12

Fresh brengt de straat het theater in

In de eerste FRESH-editie van dit nieuwe seizoen heeft breaker Devris Pondaag de touwtjes in handen. Devris a.k.a. MostDev brengt, wat ooit op straat begonnen is, het theater in: Break & Street Art. Zijn avond op zijn manier. Met humor en onverwachte moves. Het wordt een avond in het NU met een ultieme mix van straat en theater met acts als Redo, Raemy, Joey, Jakob & Melanie, Xisco & Rabbani, Devris, Dj Stayfun en Host Rajiv & Sniggy.

FRESH

FRESH is een terugkerend event in het Maaspodium met steeds een andere creatieveling als vormgever van het programma. Een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. Vorig seizoen hadden o.a. Dwayne Toemere, Stanley Clementina en Alexa Hakkenbrak en Belinda van der Stoep, Serge Hogenbirk en Boyd Grund al de touwtjes in handen. FRESH is er iedere eerste vrijdag van de maand. Later in het seizoen kan je Andrea Souren, Khadija Massaoudi, Milou Brockhus, Ritzah Statia en José Montoya in het Maaspodium bewonderen.

Maaspodium XL

Maaspodium XL is voor jongeren die van cultuur houden. Theater en dans, maar ook video, DJ’s, fotografie, muziek, eten, stand-up comedy, circus, mime, poetry, feesten, mode en architectuur. Kortom: een hotspot vol mogelijkheden en verrassingen. Meer weten of benieuwd naar het volledige programma? Check MAAStd.nl!

Fresh brengt de straat het theater in

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws