maandag, 10 oktober 2016 09:17

Gedenkdag in Vlietland

Schiedam - Franciscus Gedenkt vindt op dinsdag 8 november 2016 plaats in Franciscus Vlietland, Schiedam. In de Centrale Hal bij het Stiltecentrum bent u van harte welkom op ieder moment tussen 15.00 en 17.00 uur. Kijk voor het complete programma op www.vlietlandziekenhuis.nl

Bezoekers, patiënten en medewerkers kunnen tijdens ‘Franciscus Gedenkt’ stilstaan bij wie gestorven is. Een gelegenheid waarbij wij gedenken, met in ons hart de naam of namen van onze eigen dierbare overledenen. Het gedenken kan troost geven in een verdrietige periode. Gezamenlijk of persoonlijk staan wij stil bij een verbintenis die niet ophoudt te bestaan, ook al is onze dierbare niet meer hier.

Tijdens Franciscus Gedenkt worden gedichten voorgelezen en de herdenking wordt omlijst door live muziek. Aanwezigen kunnen in de binnentuin een kaarsje branden. Ook is het mogelijk om van het Stiltecentrum en de gebedsruimte gebruik te maken. Medewerkers zijn beschikbaar om een troostende arm of woord te bieden waar nodig.

De bijeenkomsten zijn mede mogelijk gemaakt door het Franciscus Vriendenfonds en Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis.

Gedenkdag in Vlietland

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws