vrijdag, 06 november 2015 09:43

Geef je op voor de sportverkiezing 2015

Schiedam vindt het belangrijk om aandacht te besteden aan sportieve prestaties van haar sporters en sportverenigingen. Daarom vindt op zaterdag 9 januari 2016 de uitreiking van de sportprijzen voor Sportman of Sportvrouw, Sportploeg en Talent van het Jaar plaats in het Stadskantoor. Wethouder Sport, Nathalie Gouweleeuw, reikt de prijzen uit.

Geef u op!

Er zijn misschien Schiedamse sporters actief bij verenigingen in de regio of op landelijk niveau die niet bij de gemeente bekend zijn. Bent u of kent u iemand waarvan u vindt dat die persoon genomineerd zou moeten worden? Neemt u dan vóór 13 november contact op met de gemeente via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nominatie

De nominatie wordt begin december bekend gemaakt door de vakjury (een vertegenwoordiging van de lokale sportpers). Schiedammers kunnen ook stemmen op de genomineerden in de drie verschillende categorieën. Die uitslag bepaalt samen met de stem van de vakjury de uiteindelijke winnaars.

Geef je op voor de sportverkiezing 2015

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws