donderdag, 07 september 2017 09:34

Geluidshinder door nachtelijk sloopwerk Knooppunt Vijfsluizen

Schiedam - De DCMR Milieudienst Rijnmond heeft afgelopen nacht 17 klachten uit Schiedam ontvangen over geluidsoverlast.

Het geluid wordt veroorzaakt door wegwerkzaamheden op de Vlaardingerdijk vanaf de afslag A4. Het asfalt wordt hier met een shovel weggebroken. Doordat er funderingsijzer in het asfalt aanwezig is veroorzaakt dit een 'toeterend' geluid. Deze werkzaamheden gingen door tot 09.00 uur.

Tot maandagochtend 11 september 05.00 uur is de Vlaardingerdijk van Schiedam naar Vlaardingen tussen het kruispunt Westfrankelandsedijk, BK-laan en de Karel Doormanweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en fietsers.

Het verkeer wordt omgeleid via de Burgemeester van Haarenlaan, Nieuwe Damlaan en de A20. Volg hiervoor omleiding R. Fietsers vanuit Schiedam worden omgeleid via de achterliggende woonwijk naar de Westfrankelandsedijk, Vlaardingerdijk.

De Shell-pomp blijft tijdens de afsluiting vanuit Schiedam op de gebruikelijke manier bereikbaar vanaf de Westfrankelandsedijk. Vijfsluizen blijft vanuit Schiedam bereikbaar voor bussen en hulpdiensten. Het verkeer vanaf het knooppunt Vijfsluizen richting Schiedam blijft mogelijk.

Meer informatie over verkeershinder op knooppunt Vijfsluizen in september: https://www.schiedam.nl/Def/nieuws/NIEUWSBERICHTEN/Verkeershinder-knooppunt-Vijfsluizen-in-september.html

Geluidshinder door nachtelijk sloopwerk Knooppunt Vijfsluizen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws