donderdag, 30 oktober 2014 11:20

Gemeenschapsfonds Schiedam sponsort PopUpTv op Winterland

Het Gemeenschapsfonds Schiedam is het eerste fonds dat een bijdrage heeft toegezegd aan PopUpTv voor Studio Winterland. We zijn bijzonder verheugd hiermee.

Tijdens Winterland Schiedam, van 7 november 2014 tot en met 18 januari 2015, gaat PopUpTv elke dag live uitzendingen verzorgen vanuit Studio Winterland. Tussen de live uitzendingen door zie je leuke en boeiende reportages en live beelden van de schaatsbaan en ijsglijbaan. Uiteraard kun je langskomen of via Twitter reageren.

Het Gemeenschapsfonds (motto: Voor allen. Door allen) is een particulier initiatief en wil steun bieden aan nieuwe initiatieven en projecten op het brede gebied van onderwijs, cultuur, sport en recreatie, natuur en milieu en gezondheidszorg. Het fonds wil, kortom, bijdragen aan de kwaliteit van de lokale gemeenschap.

Het Gemeenschapsfonds doet dit door gelden beschikbaar te stellen aan organisaties die hiervoor een aanvraag indienen. Deze site wil antwoord geven op vragen over de doelstelling, over het bestuur en het toezicht en waarvoor bijdragen kunnen worden aangevraagd. Heeft u vragen waarop u hier geen antwoord vindt dan nodigen wij u uit om deze te stellen via ons e-mail adres, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Veel informatie kunt u lezen in het Jaarverslag dat op deze website staat.

Het Gemeenschapsfonds Schiedam verwerft inkomsten uit schenkingen en legaten. Deze worden daadwerkelijk en in hun geheel aangewend voor ondersteuning van tal van projecten op maatschappelijk, cultureel, recreatief en educatief gebied. Het Gemeenschapsfonds staat dicht bij de mensen en kent daarom sinds kort de mogelijkheid om donateur te worden. Voor slechts € 25,- per jaar maakt u het tal van Schiedamse organisaties mogelijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor allen. Door allen.

Volg ons ook op Twitter: @fondsschiedam of bezoek voor het laatste nieuws over het Gemeenschapsfonds onze Facebookpagina: Stichting Gemeenschapsfonds Schiedam

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws