zaterdag, 03 december 2016 09:34

Gemeente doet oproep om ervaringen woonerf Lange Haven te delen

Schiedam - De gemeente Schiedam vraagt om je ervaringen met de Lange Haven als woonerf te delen. Er is flinke beroering ontstaan omdat het volgens veel binnenstadbezoekers niet duidelijk is waar je wel en niet mag parkeren.

PopUpTv kreeg via social media vragen: waarom heb ik een bon gekregen op de Lange Haven? Ik heb toch netjes een parkeerkaartje gekocht? Voor alle duidelijkheid: De Lange Haven is een woonerf geworden en je mag alleen op plekken parkeren waar een witte P in het vak staat. En dat zijn nu nog maar heel weinig plekken. Je komt dus aanrijden en je denkt: het is lekker stil, ik kan overal parkeren.

Vooral voor de deur bij voormalig Café de Unie is het onduidelijk: daar zijn nog vakken in de bestrating te zien, er ligt een aparte tegel in, maar op die tegel staat geen witte P en je krijgt er dus onherroepelijk een bekeuring!

De gemeente Schiedam vraagt om op 9 december tussen 8:00 en 11:00 uur en op 14 december tussen 18:00 en 20:00 uur op de Lange Haven 70 of via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je ervaringen te delen.

Foto 29 11 16 13 02 23Foto 29 11 16 13 02 55

Gemeente doet oproep om ervaringen woonerf Lange Haven te delen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws