zaterdag, 23 juli 2016 10:46

Gemeente komt naar u toe in Oost

Schiedam - De Mobiele Wijktafel van de gemeente staat op woensdag 27 juli in Schiedam Oost: tussen 14.00 en 16.00 uur op het Van 't Hoffplein, bij de tuktuk op het vakantiezomerterras

We zijn er inmiddels aan gewend geraakt dat inwoners van Schiedam participeren bij plannen van de gemeente. Er zijn tal van aansprekende voorbeelden te noemen waar dat zeer succesvol verloopt. Maar we willen als gemeente Schiedam meer. We willen steeds meer aansluiten bij wat de inwoners en ondernemers willen. Wat u belangrijk vindt, hoe u de toekomst van uw wijk ziet en hoe het beschikbare geld in uw wijk wordt besteed. Want we kunnen geld maar één keer uitgeven en wij denken dat u daar ook heel goede ideeën bij heeft.

De Mobiele Wijktafel

De Mobiele Mijktafel is één manier om het contact zo gemakkelijk mogelijk tot stand te brengen. Wij komen naar u toe. Met u gaan wij graag het gesprek aan en samen met u willen wij ontdekken waar wij elkaar kunnen helpen om uw wijk beter, mooier, prettiger, gezonder en veiliger te maken. Wij stellen ons daarbij bescheiden op. Wat u wilt bespreken staat centraal, u bepaalt de agenda.

U kunt terecht met vragen over het WOT, de politie, de LBB, de brandweer, evenementen in de stad, vrijwilligerswerk, het onderhoud van de buitenruimte, ....En alle andere vragen die u zou willen stellen aan de gemeente.

Meer weten? Kijk dit filmpje: https://popuptv.nl/pop-up-tube/popuptv-schiedamdoen-2016-aflevering-4-de-wijktafel

Gemeente komt naar u toe in Oost

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws