donderdag, 22 december 2016 11:08

Gemeente Vlaardingen en Stroomopwaarts zetten samenwerking voort

Schiedam - Stroomopwaarts en de gemeente Vlaardingen blijven samen aan een schone en leefbare stad werken. Op donderdag 22 december tekenden zij een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor het onderhoud van de buitenruimte. Dat is goed voor de stad en de werkgelegenheid voor medewerkers van het Werkleerbedrijf Stroomopwaarts.

Het team van ruim 100 toegewijde medewerkers van het Werkleerbedrijf, zet zich dagelijks in om de buitenruimte van Vlaardingen er mooi uit te laten zien. “Ik ben altijd weer trots als ik onze mensen aan het werk zie in de stad. Zij zorgen ervoor dat het er allemaal netjes en verzorgd uit ziet”.

Het meest herkenbaar zijn de collega’s die het zwerfvuil opruimen en de teams die periodiek groenvakken schoffelen. Maar het team doet nog meer in de Vlaardingse buitenruimte! Denk bijvoorbeeld aan het legen en repareren van de afvalbakken en het besturen van de hondenpoepzuiger en de nieuwe Glutton (zwerfafvalzuiger). Het cleanteam zorgt dat graffiti verwijderd wordt en jaarlijks worden de ingezamelde kerstbomen versnipperd. Daarnaast wordt het groen op zowel de begraafplaats Holy als begraafplaats Emaus onderhouden. Zo zetten de mensen van Stroomopwaarts zich dagelijks in voor een schone en goed onderhouden stad.
Gemeente Vlaardingen en Stroomopwaarts zetten samenwerking voort

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws