dinsdag, 27 oktober 2015 20:01

Gemeentesecretaris Schiedam vertrekt naar Zaanstad

Gemeentesecretaris Jan van Ginkel wordt met ingang van 1 februari 2016 gemeentesecretaris van de gemeente Zaanstad. Na bijna 3,5 jaar zich te hebben ingezet voor de ontwikkeling van Schiedam gaat hij aan de slag in een stad met ruim 150.000 inwoners. Het Schiedamse bestuur is er trots op dat Zaanstad de keuze heeft gemaakt voor Jan van Ginkel.

Van Ginkel begon op 15 september 2012 in Schiedam. Een van zijn belangrijkste opgaven was het in ontwikkeling zetten van de gemeentelijke organisatie en de cultuurverandering. Jan is erin geslaagd een werkklimaat op gang te brengen van leren en experimenteren. Daarnaast heeft hij in nauwe samenwerking met het gemeentebestuur een bijdrage geleverd aan een zelfbewuster Schiedam die positiever gezien wordt in de regio en in het land.

Het college van B en W wil de ingezette koers voortvarend voortzetten met een opvolger die past bij de volgende fase. De werving- en selectieprocedure voor een nieuwe gemeentesecretaris zal binnen enkele weken starten.

Naar verwachting is Jan van Ginkel tot eind dit jaar werkzaam in Schiedam. Eind 2015 zal op passende wijze afscheid van hem worden genomen.

Gemeentesecretaris Schiedam vertrekt naar Zaanstad

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws