donderdag, 20 oktober 2016 15:25

Gerhard de Kok schrijft brandbrief aan college over WOT

Schiedam - Betrokken, zeg maar rustig bevlogen, Schiedammer Gerhard de Kok maakt zich ernstig zorgen over de bereikbaarheid van de WOT's in Schiedam. De Wijk OndersteuningsTeams zijn volgens hem onbereikbaar omdat er maar één telefoonnummer is voor de zes WOT's in de Jeneverstad.

Gerhard heeft een brandbrief geschreven aan het College van Burgemeester en Wethouders én de Gemeenteraad. "Hulp wordt volledig gestagneerd' schrijft een boze Gerhard. .

De brief: 'WOT's in Schiedam kunnen geen adequate hulp bieden aan de burgers. In het participatietijdperk zijn grote stagnatieproblemen in snelheid naar de burgers. Wat door de bureaucraten is bedacht achter hun bureaus zonder praktijkgericht te denken hoe het werkelijk is.

Aan u de volgende problemen en vragen ter beantwoording:

- Wat is de reden om maar een algemeen telefoonnummer voor zes WOT-team adressen te geven? De telefoontjes worden op het tussenstation opgenomen door een zeer correcte dame en verwerkt voor terugbel, bericht of e-mail ter beantwoording wat dagen en soms nog langer dan een week duurt. Rechtstreekse doorverbinding is niet mogelijk.

- Wat is de reden om geen telefoonnummer per WOT-adres te nemen?

- Waarom geen centraal nummer, 24 uur per dag, met een rechtstreekse doorverwijzing naar de organisatie die nodig is voor hulp naar de burgers.

- De WOT-teams zijn niet bereikbaar van vrijdagmiddag 17:30 t/m maandag 08:30 uur daarna is de werkweek weer gestart. Wat is de reden dat het WOT-team in de weekenden niet werkzaam is?

Gerhard de Kok schrijft brandbrief aan college over WOT

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws